Esti gata sa preiei controlul asupra comportamentelor tale alimentare, sa depasesti poftele si sa gestionezi emotiile legate de mancare intr-un mod sanatos si echilibrat?

Descopera solutia inovatoare pentru controlul poftelor alimentare si mancatul emotional: Workshop-ul care iti transforma relatia cu mancarea!

Simti ca poftele alimentare si mancatul emotional iti controleaza viata si te impiedica sa ai o relatie sanatoasa cu mancarea?

Workshop-ul acesta iti ofera o abordare inovatoare prin tehnica EFT, ajutandu-te  sa-ti recastigi controlul, sa reduci pofta de mancare si sa gestionezi emotiile legate de alimentatie intr-un mod complet nou si eficient. Invata instrumentele practice si transforma-ti comportamentul alimentar intr-un mod durabil si echilibrat.

Ce vei descoperi la acest workshop

Tehnica EFT

Tehnica eliberarii emotionale)/tapping si cum functioneaza in controlul poftelor alimentare si a mancatului emotional.

Exercitii practice de EFT

Reduc pofta de mancare si impulsul de a manca emotional. Aplicarea tehnicii EFT pentru a controla emotiile si comportamentele alimentare.

Strategii si abordari personalizate

pentru a-ti dezvolta o relatie sanatoasa cu mancarea si cu propria ta sanatate emotionala.

EFT – Controlul Poftelor Alimentare Workshop

Descopera cheia unei relatii armonioase cu mancarea si scapa de mancatul emotional si poftele alimentare. Workshop-ul acesta, bazat pe tehnica EFT (tehnica eliberarii emotionale), iti ofera instrumentele si cunostintele necesare pentru a gestiona cu succes emotiile negative, a reduce poftele nesanatoase si a-ti transforma comportamentul alimentar intr-un mod durabil si pozitiv. Inscrie-te acum si incepe calatoria ta catre o relatie sanatoasa si echilibrata cu mancarea!

Ai Doua Optiuni

Checkout

OPTIUNEA #1

Acces Gratuit

DACA VA ABONATI LA PROGRAMUL CU ABONAMENT: NUTRITIE SI ECHILIBRU PSIHO-EMOTIONAL €9/LUNA – PROMOTIE SPECIALA

OPTIUNEA #2

Inscrie-te la workshop €17 

ONE TIME PAYMENT

Beneficiile participarii la workshop

Vei invata o tehnica eficienta pentru a controla poftele alimentare si mancatul emotional.

Vei dobandi abilitati practice de gestionare a emotiilor si comportamentelor alimentare in situatii reale.

Vei intelege conexiunea dintre emotiile tale si comportamentul alimentar si vei obtine instrumente pentru a le gestiona intr-un mod sanatos si echilibrat.

Vei fi parte a unei comunitati de oameni cu aceleasi preocupari si vei avea oportunitatea de a-ti impartasi experientele si de a primi sprijin.

Vei invata sa recunosti si sa gestionezi cauzele emotionale care iti declanseaza poftele alimentare si mancatul emotional.

Vei dezvolta o relatie mai sanatoasa cu propriul corp si vei invata sa asculti semnalele de foame si satietate.

Vei intelege mecanismele subtile ale comportamentului alimentar si vei descoperi strategii eficiente pentru a evita sabotajele si a-ti mentine progresul pe termen lung.

Vei invata tehnici de auto-ingrijire si de relaxare pentru a reduce stresul si anxietatea, care pot contribui la mancatul emotional.

Vei primi suport individualizat din partea trainerului si vei beneficia de ghidare mea pe tot parcursul workshopului.

Un beneficiu suplimentar al acestui workshop este ca toti participantii vor primi inregistrarea completa a sesiunii. Indiferent daca doriti sa recapitulati anumite informatii sau sa va aduceti aminte de exercitii specifice, veti avea posibilitatea sa reveniti la inregistrare si sa va bucurati de continutul workshop-ului in propriul ritm.

Ai doua optiuni

Clubul de

Nutritie si Echilibru Psiho-Emotional

Acces la un program complex de reglare hormonala si metabolica

Suport personalizat in functie de nevoile si obiectivele tale individuale

Acces la intrebari si raspunsuri in timp real in cadrul sesiunilor de coaching saptamanale

Tehnici si strategii pentru gestionarea stresului si imbunatatirea calitătii somnului

Resurse bogate, inclusiv planuri alimentare, retete si materiale educationale

Acces la tot ce contine workshop-ul: EFT - Controlul Poftelor Alimentare pentru a invata tehnici eficiente de gestionare a poftelor alimentare

EFT – Controlul Poftelor Alimentare Workshop

Tehnici noi si inedite pentru controlul poftelor alimentare si mancatului emotional

Identificarea si gestionarea declansatorilor emotionali legati de poftele alimentare

Sesiuni de EFT/Tapping interactive si exercitii practice

Suport si ghidare individuala in timpul workshop-ului

Crearea unui plan personalizat pentru a depasi poftele alimentare si a gestiona emotiile asociate

Cadou un JURNAL special conceput pentru a va ajuta sa va controlati poftele alimentare si sa va inregistrati progresul in gestionarea emotiilor si comportamentelor alimentare

Povestea Mea

Cand am trecut prin propriul proces de vindecare, am descoperit in mod miraculos tehnica EFT (tehnica eliberării emoționale). Sufeream de stres post-traumatic si cautam cu disperare o solutie. Am intalnit un terapeut EFT care m-a ghidat si ajutat sa depasesc acea perioada dificila.

Experienta mea personala a fost atat de puternica si transformatoare, incat am simtit ca trebuie sa impartasesc aceasta tehnica cu cat mai multa lume. Astfel, am devenit Master practician EFT si am integrat aceasta metoda in propria mea practica. De atunci, am avut placerea si bucuria de a vedea cum clientii mei obtin rezultate uimitoare in controlul poftei alimentare si in gestionarea emotiilor legate de alimentatie, emotii negative si nu numai.

Este cu adevarat minunat sa pot ajuta oamenii sa-si redobandeasca puterea si sa-si depaseasca obstacolele legate de mancare. Si asta m-a motivat sa creez acest workshop. Cred cu tarie ca fiecare persoana merita sa aiba o relatie sanatoasa si echilibrata cu mancarea, iar tehnica EFT este instrumentul cheie pentru a atinge acest obiectiv.

Daca si tu cauti o solutie autentica si eficienta pentru a controla poftele alimentare si a gestiona emotiile legate de alimentatie, atunci acest workshop este pentru tine.

Ultima Sansa! Nu rata aceasta oportunitate de a participa la workshop

Ai Doua Optiuni

Clubul de

Nutritie si Echilibru Psiho-Emotional

Acces la un program complex de reglare hormonala si metabolica

Suport personalizat si indrumare in functie de nevoile tale individuale

Abordare holistica pentru echilibrarea hormonilor si metabolismului prin obiceiuri sanatoase

Sesiuni de coaching in grup si intalniri saptamanale pentru a primi sfaturi personalizate si raspunsuri la intrebari

Imbunatatirea starii de sanatate, obtinerea greutatii ideale si cresterea nivelului de energie pentru a-ti trai viata asa cum iti doresti

Acces GRATUIT si tot ce contine workshop-ul: EFT - Controlul Poftelor Alimentare pentru a invata tehnici eficiente de gestionare a poftelor alimentare

DACA VA ABONATI LA PROGRAMUL CU ABONAMENT: NUTRITIE SI ECHILIBRU PSIHO-EMOTIONAL €9/LUNA – PROMOTIE SPECIALA

EFT – Controlul Poftelor Alimentare Workshop

Tehnici noi si inedite pentru controlul poftelor alimentare si mancatului emotional

Intelegerea in profunzime a legaturii dintre emotii si comportamentul alimentar

Exercitii practice de EFT/tapping pentru reducerea poftei si a impulsului de a manca emotional

Sprijin si ghidare individuala pe parcursul workshop-ului pentru a-ti asigura o experienta personalizata

O abordare holistica care integreaza aspectele emotionale, mentale si fizice ale poftei alimentare

Posibilitatea de a dezvolta abilitati de gestionare a emotiilor si de a va imbunatati calitatea vietii prin adoptarea unui stil de viata sanatos si echilibrat

Cadou la un JURNAL special conceput pentru a ajuta la controlul și gestionarea poftei alimentare

ONE TIME PAYMENT

Intrebari frecvente

Q: Cum se desfasoara workshop-ul si care sunt detaliile specifice ale programului?

A: Workshop-ul se desfasoara online, intr-un format interactiv, combinand prezentari teoretice, exercitii practice si discutii in grup. Participantii vor invata despre tehnica EFT si modul in care poate fi aplicata in controlul poftele alimentare si mancatul emotional. Vor fi prezentate exemple concrete si vor fi realizate exercitii practice pentru a experimenta direct aceasta tehnica.

Q: Cat timp dureaza workshop-ul si cate sesiuni sunt incluse?

A: Workshop-ul este conceput sa fie o experienta valoroasa si concentrata intr-o perioada de 2,5 ore. in cadrul acestui interval, veti explora tehnica EFT si modalitătile prin care puteti controla poftele alimentare, emotiile negative si mancatul emotional.

Q: Este nevoie de experienta sau cunostinte anterioare in EFT pentru a participa?

A: Nu este nevoie de experienta sau cunostinte anterioare in EFT pentru a participa la acest workshop. Este conceput pentru a fi accesibil tuturor, indiferent de nivelul de familiaritate cu tehnica EFT. Instruirea va fi oferita incepand de la nivelulde baza, iar participantii vor fi ghidati in mod corespunzator in procesul de invatare si aplicare a tehnicilor.

Q: Ce tip de suport sau ghidare individuala oferiti participantilor in timpul workshop-ului?

A: In timpul workshop-ului, participantii vor beneficia de suport si ghidare individuala. Vor avea oportunitatea de a pune intrebari, de a impartasi experiente si de a primi indrumari personalizate in legatura cu aplicarea tehnicilor EFT. Va voi oferi suport emotional si practic pe parcursul evenimentului, asigurandu-ma ca fiecare participant primeste atentia si sprijinul necesar.

Q: Care este costul participarii la workshop?

A: Participarea la workshop-ul nostru are un cost standard de €17. Insa avem o oferta speciala pentru participanti, in care acestia pot accesa workshop-ul gratuit daca se inscriu in programul cu abonament lunar “Nutritie si Echilibru Psiho-emotional” de doar €9 (Oferta Speciala!).

Un aspect important de mentionat este ca sunteti liberi sa opriti abonamentul la programul “Nutritie si Echilibru Psiho-emotional” in orice moment, fara nici o obligatie sau cost suplimentar. Dorim sa va oferim flexibilitatea si libertatea de a lua decizii in functie de propriile nevoi si preferinte.

COPYRIGHT wellness academy 2023 | PRIVACY POLICY | ALL RIGHTS RESERVED

© 2023 | WELLNESS ACADEMY

WELLNESS ACADEMY

DUBLIN

IRELAND

INFO@WELLNSSACADEMY.IE

This site is not a part of the Facebook™ website or Facebook™ Inc. Additionally, this site is NOT endorsed

by Facebook™ in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.

Processing...